Image

Deel 4: Verdeelnetten en Motorstarters. Welke combinatie?


Dag: Donderdag, 10 september 2020

Uur: 13:30 - 14:30 (CEST)


Deel 4 van deze webinarserie gaat dieper in op de verdeelnetten en spanningen die typisch zijn voor Noord-Amerika en maken we de selectie van de meest populaire types via een webtool duidelijk.

Neem deel aan dit webinar en kom meer te weten over:

  • Verdeelnetten en spanningen die typisch zijn voor Noord-Amerika en de betekenis van Slash Ratings
  • Selecteren van motorstarters en hoe deze keuze te maken via de webtool
  • Het gevolg van bepaalde starterkeuzes
  • Welke keuzes er zijn en hoe bepaal ik de combinatie

Het webinar zal worden gehouden door

Marc Geraerts
Technology Consultant Power & Components, Rockwell Automation

Marc Geraerts houdt zich sinds vele jaren al bezig met de verkoop en technische ondersteuning van machinebouwers en eindklanten op het gebied van kortsluitbeveiliging, motorbeveiliging, starters en aandrijvingen. Een belangrijk onderdeel hiervan is focus op de Noord-Amerikaanse standaarden die nageleefd moeten worden bij het bouwen van electrische schakelkasten.

Hans Zuur
Technology Consultant Power & Components, Rockwell Automation

Hans Zuur is na zijn studie electrotechniek werkzaam geweest bij zowel een OEM, Systems Integrator, EndUser, alsook Distributeur. Nu alweer geruime tijd werkzaam bij Rockwell Automation, momenteel als Technology Consultant Power and Components. In deze functie ondersteunt Hans de klanten van Rockwell Automation op het gebied van Laagspannings-schakelmateriaal, Safety Componenten, MCC’s en Drives. Belangrijk daarbij zijn de verschillende regelgevingen, waaronder de Amerikaanse standaard UL508A.